Condicions de venda

La confirmació de la comanda implica l’acceptació de la compra i d’aquestes condicions generals, que són les que regulen, en absència de condicions particulars, la relació contractual amb:

Forn de Cabrianes S.L

CIF: B60743861

Domicili: Camí de Viladordis, 1, 08272 – Sant Fruitós de Bages (Barcelona)

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona Tom 27843, Foli 15 i fulla B125681.

Posem a disposició dels nostres clients els següents canals de contacte per a resoldre qualsevol dubte sobre aquestes condicions:

Telèfon: 93 876 02 92

Correu electrònic: forncabrianes@forncabrianes.com

Amb l’acceptació de la comanda declareu:

  1. Que teniu capacitat de contractar, d’acord amb la normativa espanyola aplicable
  2. Que heu llegit aquestes condicions generals i les accepteu expressament al prémer el botó “Realitzar la comanda”
  3. Que heu llegit i accepteu la nostra política de privacitat en relació a les dades personals que empleneu al formulari web en el procés de compra.

1.- Àmbit d’aplicació

Aquestes condicions regiran la relació comercial que establiu amb FORN DE CABRIANES, formalitzada per l’execució d’una comanda dels productes i serveis que FORN DE CABRIANES ofereix a través de la botiga online allotjada en el domini https://www.coquissimes.cat

Qualsevol operació efectuada fora d’aquest espai no vincularà a FORN DE CABRIANES

2. Productes

La botiga on-line de https://www.coquissimes.cat mostra una selecció de coques tradicionals de FORN DE CABRIANES i la seva descripció.

Les imatges que acompanyen als productes són il·lustratives i s’actualitzen per tal que aquestes ofereixin la imatge real del producte. Les safates i embalatges poden patir petites diferències.

Els Registres Generals Sanitaris propietat del grup FORN DE CABRIANES són 20-15128/B i 20-17146/B.

D’acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, pot enviar un correu electrònic a forncabrianes@forncabrianes.com, especificant el producte sobre el que sol·licita la informació.

FORN DE CABRIANES, podrà en qualsevol moment afegir o actualitzar els productes de la botiga on-line, entenent-se, llevat que es disposi d’altres termes, que aquests sempre es regiran pel que disposen les Condicions Generals Botiga On-line vigents en cada moment.

FORN DE CABRIANES, es reserva el dret a deixar de facilitar l’accés, en qualsevol moment i sense previ avís, a qualsevol dels productes oferts a la web per motius de disponibilitat, temporalitat o modificacions en l’assortiment de productes.

3. Preus

La botiga on-line de https://www.coquissimes.cat mostra mostra els preus unitaris en Euros i IVA No inclòs.

Aquests preus inclouen el lliurament a domicili del producte a qualsevol punt de Catalunya, subjecte a la disponibilitat de cobertura logística que FORN DE CABRIANES tingui a disposició a cada codi postal.

Els preus contractuals són els que es mostren a la botiga on-line. No obstant això, en determinats casos els preus dels productes publicats a la web poden mostrar variacions enfront dels preus dels productes a les nostres botigues físiques.

4.- Procediment de compra

Aquest és el procediment establert per FORN DE CABRIANES per a la comprar de productes a través de la web https://www.coquissimes.cat

Selecció de productes

A través de la botiga on-line de https://www.coquissimes.cat es poden localitzar els productes. Un cop localitzat s’ha de prémer sobre el botó “Afegeix a la cistella” que apareix a cada producte. Podeu repetir aquesta operació tantes vegades com vulgueu. Els productes s’aniran afegint a la cistella de compra des d’on es podrà consultar en tot moment l’estat de la comanda amb els preus i quantitats corresponents.

Cistella

Prement al botó de la Cistella es mostraran els productes seleccionats, quantitats i imports. Des d’aquí podem prémer “Finalitzar la compra” o “Visualitzar la cistella” i modificar-la (afegir, esborrar, etc.) un cop modificada s’ha de prémer “Actualitzar cistella” i “Ves a caixa” per a seguir el procés de compra.

Finalitzar la compra

La web ens demanarà les dades de facturació, forma de lliurament i també hi ha un camp d’informació addicional.

Les comandes fetes fins a les 17h de la tarda es poden lliurar a l’endemà mateix.
Les comandes fetes a partir de les 17h es lliuraran al cap de dos dies.
Diumenge i dilluns no hi haurà lliuraments.
Pots triar de rebre la teva comanda abans de les 10h, triant l’opció de Lliurament “abans de les 10h”.

Cal revisar la informació de la comanda (dades de facturació, productes seleccionats, forma de lliurament, imports dels productes i del servei d’enviament si aplica) i, si està conforme, prémer “Realitzar la comanda”.

Un cop es premi el botó “Realitzar la comanda”, la web li facilitarà el número de comanda, data i import total. El número de comanda serà la referència per a identificar-la si necessita contactar amb FORN DE CABRIANES.

A continuació podrà realitzar el pagament amb la targeta o cancel·lar la comanda.

IMPORTANT: LA COMANDA NO ES CONSIDERARÀ FINALITZADA FINS QUE ES REALITZI EL PAGAMENT DE FORMA SATISFACTÒRIA AMB TARGETA DE CRÈDIT O DÈBIT.

Pagament amb targeta de dèbit/crèdit

Per a la seva seguretat FORN DE CABRIANES ha confiat en el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit a una passarel·la de pagaments segur. Les dades bancàries introduïdes són encriptades i transmeses de forma segura als servidors de l’entitat bancària i, posteriorment, són verificats amb el banc emissor per evitar possibles fraus i abusos.

Aquest procediment d’introducció de dades està garantit per la tecnologia d’encriptació SSL. Únicament l’Entitat Financera propietària de la passarel·la de pagament té accés a les dades bancàries vinculades a aquests mitjans de pagament, de manera que FORN DE CABRIANES no coneix ni registra aquestes dades durant l’operació de pagament ni en qualsevol altre moment.

Si el pagament ha estat realitzat correctament rebreu la confirmació de la comanda amb un missatge a l’adreça electrònica que hàgiu especificat al formulari de compra.

Lliurament

En el procés de la comanda haureu d’indicar si recollireu la comanda a una de les nostres botigues o, si està disponible al vostre codi postal, preferiu que FORN DE CABRIAENS us lliuri la comanda a una adreça.

El servei de lliurament a domicili té un cost addicional sobre els preus de venda que queda determinat abans de finalitzar la comanda, veure apartat “3. Preus” d’aquestes Condicions Generals.

El servei de lliurament a domicili es limita a un conjunt de codis postals. FORN DE CABRIANES demanarà a l’Usuari que triï el lloc del lliurament, havent d’especificar una adreça complerta, així com un telèfon i un correu electrònic de contacte.

En cas que l’Usuari faciliti a FORN DE CABRIANES una “adreça de lliurament” que no sigui correcta, FORN DE CABRIANES no tindrà cap responsabilitat sobre el retard o impossibilitat de lliurament de la comanda sol·licitada per l’Usuari, reservant-se el dret d’anul·lar la compra realitzada.

Cada lliurament es considera efectuat a partir de la posada a disposició del producte al client en el lloc assenyalat per ell en el procés de comanda a la web.

En el supòsit que FORN DE CABRIANES es disposés a fer un lliurament en horari concertat i aquest no estigués present en el moment del lliurament, sense haver-ho comunicat amb antelació mínima de 24 hores a FORN DE CABRIANES, FORN DE CABRIANES deixarà la comanda disponible a la botiga més propera per a ser recollida pel client.

El client pot cancel·lar la seva comanda fins a 72 hores abans de l’horari previst de lliurament, o bé designar un altre domicili proper (veïns-veïnes), si preveu que finalment no serà al domicili previst per rebre la comanda.

En cas que l’enviament arribi deteriorat o cregui que el contingut no és correcte, és important que ens indiqui la incidència el més aviat possible o com a màxim 24 hores a comptar a partir de la recepció de la comanda, ho pot fer per correu electrònic a forncabrianes@forncabrianes.com o al telèfon 93 876 02 92.

5. Disponibilitat de productes i política de substitucions

FORN DE CABRIANES realitzarà tots els esforços per complaure totes les demandes de productes. Tot i això, en cas d’alguna excepcionalitat i no poder servir algun dels productes de la comanda, FORN DE CABRIANES procedirà a comunicar amb el client per proposar la substitució del producte d’acord a les seves preferències.

En cas de no poder contactar en el moment de la preparació de la comanda, es procedirà a reemplaçar el producte per un de similar característiques.

El client accepta que FORN DE CABRIANES substitueixi el producte segons aquesta política de substitucions i que la comanda resultant lliurada serà conforme i no donarà dret a l’Usuari a la devolució dels productes, a excepció dels productes en mal estat, i sense detriment del seu dret de desistiment.

Els usuaris podran incorporar comentaris a l’apartat de “Notes de la comanda (opcional)”, en el cas que FORN DE CABRIANES no pugui donar compliment a les notes enviarà un correu electrònic a l’Usuari.

6. Factura de compra

FORN DE CABRIANES lliurarà juntament amb la comanda un albarà de lliurament.

FORN DE CABRIANES enviarà la factura al correu electrònic que s’ha indicat en el procés de comanda en format PDF.

L’Usuari que vulgui una factura, l’haurà de sol·licitar utilitzant l’apartat de “” Notes de la comanda (opcional)” durant el procés de compra o bé posteriorment a l’email forncabrianes@forncabrianes.com o al telèfon 93 876 02 92

7. Cancel·lacions

El client pot cancel·lar la seva comanda fins a 72 hores abans de l’horari previst de lliurament trucant al telèfon 93 876 02 92.

FORN DE CABRIANES es reserva el dret a cancel·lar qualsevol comanda quan ho consideri oportú, comunicant a l’Usuari i justificant la decisió de no servir la comanda per causes alienes a la seva voluntat o de força major. En aquest casos, FORN DE CABRIANES donarà l’opció al client a rebre una nova comanda tan aviat es solucionin les causes alienes o a rebre el retorn de l’import pagat per la comanda.

8. Reclamacions

FORN DE CABRIANES es compromet a oferir la màxima qualitat i la millor garantia en tots els seus productes. Donades les circumstàncies associades al curt termini de consum preferent dels nostres productes, si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, disposa d’un termini de 24 hores a comptar des de la seva recepció per executar el dret de reclamació.

Per iniciar el procés de reclamació pot posar-se en contacte a través de l’e-mail forncabrianes@forncabrianes.com o al telèfon 93 876 02 92.

Agrairem que en la reclamació adjunti qualsevol evidència per ajudar a la resolució de la mateixa (com per exemple fotos, albarà lliurament, etc.) així com el número de comanda.

9. Protecció de dades de caràcter personal.

En compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal i de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, l’informem que té disponible a la nostra web l’ Avís legal i la política de privacitat.

En relació a les dades que ens facilita al formulari web, aquestes passaran a formar part del tractament de Gestió de “Contactes” i de “Clients”.

Data última actualització:

02/05/2024